Welkom bij onze wandelingen

Verzameling wandelingen. Als u op de titel klikt dan komt u uit bij een beschrijving van de tocht (indien aanwezig). Als u op de foto klikt dan ziet u de verzameling foto's die geschoten zijn tijdens de wandeling. De wandelingen zijn met heel veel plezier gemaakt en ik hoop dat je dat op de foto's ziet.
Ary en Ell Stuifbergen
17/05/08: Wandelingen t/m eind 2005 nu aanwezig.
In totaal zijn er ruim meer dan 4.200 foto's te zien.

zaterdag 17 mei 2008

051229 Wandeling Door Utrecht in Brabant - Lage Mierden


16 km wandeling. Absoluut aan te bevelen is om na afloop in het cafe een drankje te nemen met een portie bitterballen. Die zijn nog zelf gemaakt en smaken voortreffelijk.

Ontrack beschrijving:

Door Utrecht in Brabant is een mooie afwisselende wandeling van circa 16km. Na het uitstapje door landgoed De Utrecht wandelt u langs historische langgevelboerderijen, tussen weilanden en akkers, ontdekt u een heidegebied met prachtige vennen en keert u weer terug naar 't café waar de route begon. Onderweg zijn er talrijke pauzebankjes waar u op uw gemak kunt genieten van de flora en fauna.


1 opmerking:

Jorien zei

Hallo Ary,

Met veel plezier enkele pagina’s van je site gelezen… We hebben een gemeenschappelijke passie en ik zou het erg op prijs stellen als je een link naar onze webshop zou willen geven op jouw website. Hiermee geef je jouw lezers de kans om bij een betrouwbare webshop hun wandelmaterialen op een veilige en makkelijke manier te bestellen.

www.onlinewandelwinkel.nl
We love to walk